Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll käft


Han föder tystnad
En evighet går innan
jag förintar den




Bunden vers (Haiku) av Häst
Läst 541 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-16 00:10



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
En mycket tänkansvärd text.
Haiku är effektivt - få ord med mycket innehåll
2008-10-16

  Mr Lindemann VIP
Verkligen en haiku som är en Senryu vilket är en tankeställare , liksom
2008-10-16

  Njord
Mycket vackert skrivet
2008-10-16

  Daniel_78 VIP
heavy shit

o riktigt bra poesi.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Häst
Häst