Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet som inte längre berör


Sagolika kulörer, ljuv musik och vacker poesi passerar
men ingenting etsar sig längre fast

eftersom

alla färger har redan blivit använda,
alla toner har redan blivit spelade,
alla ord har redan blivit sagda.




Fri vers av Häst
Läst 462 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 22:34



Bookmark and Share


  Din Fiende
Livet är bara en enda lång upprepning (upprapning) av grejer som redan gjorts förut... Gillar att det inte är något duttande med orden, tjong i medaljongen liksom... Tackar för denna!
2008-12-01

    Mymlan.
vackra rader, trots att jag har sett varanda ord förut.
bra skrivet!
2008-10-29

  Jojo
svider att läsa

tror att likgiltighet och depression ligger nära varandra
när man inte längre berörs av det vackra ska man ta det på allvar
2008-10-16

  Rufus
En dikt som sätter ord på mina känslor måste vara bra.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Häst
Häst