Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din triumfsorti


Idag fick jag brevet jag aldrig ville få,
från dig till mig,
ord svåra att förstå.

Ned faller ridån,
kvar står jag som ett fån.

Tankar i själen trängs,
dörren till hjärtat stängs.

Idag fick jag brevet jag aldrig ville få,
från dig till mig,
ett kallt hejdå.




Fri vers av Häst
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-22 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Häst
Häst