Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära vän Ninananonia ....tack för all inspiration och glädje!


Svävar av dina ord..

När du flyger
så där
du vet
Uppe bland
stjärnorna
när du virvlar
och väcker
allas själ
Du vet
så där vackert
Som bara just du
kan
Du vet
När du andas
andas
in stjärnornas glitter
och är nära
du vet
Han
han som tänder
du vet
väcker
alla eldar
Då blir vi
du vet
Så förtrollade
av det underbart
magiska
som bara du kan ge!
Då svävar vi också
svävar i galaxer
av lycka
Du vet..som vi får låna av dig!!!!!!!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-22 16:44



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Din dikt har sannerligen fångat Ninananonias väsen på pricken. Så kan bara en vän göra. Vackert!
2011-11-23

  anits VIP
Vackert till en vän
2011-11-23

  Ninananonia VIP
:)
2011-11-22

  Ninananonia VIP
:) Underbar... tack fina du... Den sparar jag i mitt hjärta och bokmärker förstås... kram
2011-11-22

  Kungsfågeln
Vacker hyllning
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP