Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badminton

Du lät mig
alltid
vinna bara
låtsas-match
därför
förtjänade jag
aldrig
min riktiga
titel




Fri vers av Rise Little One
Läst 342 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-22 19:41



Bookmark and Share


  Blind Boy Grunt
Mycket fint dikt. Gillar framförallt första meningarna "Du lät mig
alltid
vinna bara
låtsas-match"
2012-05-24

  Ronny Berk
lockas av rubriken, mixeduppställning med kvinnan först !
2011-12-10

  Suzy med punkterna
Känsligt och berörande.
Förtjänar vi allt vi får, eller inte?
Kan kopplas både till gott och ont.
2011-11-22

    Birgersdotter VIP
Det gjorde du visst ..det är ju för att du är fin...
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One