Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan det kännas, när det har känts förut?


I want you so bad (och jag vill dig så illa).

Det knyter sig och jag blir kall i magen.
Först tror jag att jag måste kräkas,
men så känner jag hur det fladdrar till av fjälliga vingar
därinne.

Kanske är det bara en längtan efter kött.

Hud. Svett. Saliv. Kroppsvätskor.

Kanske är det det djuriskaste, instinktivt självklara.

Kanske

inte.




Fri vers av trasselsmuts
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-22 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts