Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

När stjärnor på himlavalvet trivs
blinkar de till varandra
genom den svarta gnistrande natten
Virvlar med sina stjärnuddar
Kramas lite lätt på avstånd
och gör så de andra känner sig strålande




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-22 23:09



Bookmark and Share


  Järnkatten
Romantisk :)...
2011-11-25

  Stjärnöga
Så ljuvligt vacker..
jag älskar stjärnor
och..

"Virvlar med sina stjärnuddar
Kramas lite lätt på avstånd"
2011-11-24

  Anya VIP
Mycket fint, blir varm och leende när jag läser.
2011-11-23

  Linda CH VIP
Fina ord!
2011-11-23

  anits VIP
Fina rader
2011-11-23

    ej medlem längre
Hoppas det..låter fint !
2011-11-22

  Ninananonia VIP
:) ja så är det :)

Superfint...
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP