Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätt in det som passar dig...


Och

Jag väntade
och fann..




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-22 23:25



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
*Gillas*
2011-11-23

  anits VIP
Mycket finurlig
2011-11-23

  Ninananonia VIP
:) hi hi finurlig :)
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP