Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är till en väldigt speciell människa, jag ville dela med mig av dessa tankar..


bara så ni vet!

Du vet att ibland händer det nån, något hemskt de inte förtjänar..

Och ofta vet vi inte hur vi ska hantera dessa händelser, och hur det påverkat dessa människor fysiskt och psykiskt.

Jag känner en människa, en fin, speciell och underbar människa, hon tillhör en av dessa.
Trots allt hon varit med om och allt hon varit tvungen att stå ut med, är hon den som ALLTID ställer upp för allt och alla!

Jag vet hur mycket jag betyder för henne, jag vet hur mycket hon litar på mig!

Jag är rädd att för en gångs skull i livet att jag ska misslyckas vara den vännen jag alltid varit för andra, för jag träffa precis en människa som är 10 gånger bättre än den jag alltid sökt efter..


Jag hoppas bara att hon förstår HUR mycket jag skulle kunna göra för henne, jag skulle aldrig lämna henne i sticket som så många andra gjort, jag skulle kunna sätta mig själv i fara för hennes skull! Varför kanske nån tänker.. jo för vad som än händer, hur saker än slutar så vet jag att hon inte är ensam för tillsammans är vi starkare än mycket annat, många andra!

Ingen förtjänar ett liv fyllt av så mycket skit, smärta eller sorg. Och jag tänker va den bästa vännen av de alla! Varför? Jo för det är något hon förtjänar!!

Hjärtat, jag uppskattar dig och allt du gör inte många är som du, jag blev skickad en ängel inte tror jag att det va ren slump att våra vägar korsa varandra, han där uppe viste att tiden va inne. Jag är dock så rädd att något ska hända dig, men du är inte ensam, varken du eller jag är som dem! <3




Fri vers av Josefin Lantz
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-23 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin Lantz