Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No longer me..

Like black goes to white
Like good friends turns wild
Like the hunger hurts my skin
I can't touch the wind..

My dreams they pass by
My heart slowly dies
My skin starts to get blue
Im no longer the one i used to!




Fri vers (Fri form) av Josefin Lantz
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-11 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin Lantz