Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tänkt mig från förhållande perspektiv...


C-programmering

Samma kurs
samma lärare
samma uppgift
olika tankar
olika villkorssats
olika vägar
därför
får vi aldrig
uppnå livets
standard
kriterier




Fri vers av Rise Little One
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-23 08:56



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Intressanta tankar om meritokratin vi lever i där det finns tankar om att vi alla måste bli experter på något, annars får vi inte vara med. Det är alltid något vi måste inrätta oss i och följa det till punkt och pricka.
2011-11-23

    Birgersdotter VIP
kul men olikhet..men behövs ändå samhörighet
2011-11-23

    Rolf Zandén
Hur vore det om alla tänkte lika?
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One