Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till dig...

var
som en listig räv
Den bönade
tiggade
med sina ledsna ögon
En dag
stod jag
inte längre ut
släppte därför in
den lilla
lilla svansen
Några dagar till
fick två bakben
följa med
Femton år senare
lyckades den
integrera sig
i hela mig
Det fanns
inte en chans
att bli av
med den
Får skylla på
mig
själv...





Fri vers av Rise Little One
Läst 230 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-23 12:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ibland kan det vara så...
2011-11-25

  Ordregnspoeten
Jo, det är absurt vad kärleken ställer till med och jag tycker att du framställer det på ett mycket intressant sätt. Du är väldigt duktig på det här.
2011-11-23

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet om en framtid ingen vet hur den ska bli
2011-11-23

  TT
...fint och fyndigt formulerat...gillar!!!
2011-11-23

  Quasimodo
Ja, den är en luriga rackare den där kärleken, man vet aldrig vad som är och blir.
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One