Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterminnen

Semesterminnen är ljuvliga
att ibland plocka fram mitt hjärta
Förflytta mig i tid och rum
känna solvindar och sanden
Värmen lyckan
Alla intryck och uttryck
Känslan glädjen
Upptäcks färder
Fniss och långa lediga dar
Minnet visar stillbilder
av en underbar resa
med dig min vän.
Härlig att tänka på när dagen är grå




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-23 15:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skönt...att minnas
2011-11-23

    ej medlem längre
Minnen är som vällagrat vin..blir bara bättre med åren
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP