Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TROR

Att man måste tänka svart ibland
för att känna och glädjas åt vitt sen




Fri vers av Therés
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-23 18:17



Bookmark and Share


    Maria Malm
Utan mörker inget ljus.
2011-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Det där tramset om positivt tänkande är bara nyandlig lögnpropaganda.
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!