Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller..

Jag håller dina
sensuella händer
nära mitt glödande hjärta
och känner att luften darrar
som ett fjärilsslag
Som en kyss
en sommarmorgon
När allt är stilla och blått.
överallt sol
plötsligt en virvelstorm
Och läpparna är varma
och stunden är svävande
och het.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-23 21:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord berör
2011-11-24

  Ninananonia VIP
:) så vackert du skriver det... det du håller
2011-11-23

    ej medlem längre
Sensuellt och vackert!
2011-11-23

  lodjuret/seglare VIP
Jag håller med dig om en sak eller två
du håller och det gör din text också
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP