Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som var..

Du som var min största lycka
blev också min största olycka
Ändå finns inget att ångra
för jag hade inte haft
det underbara jag har idag
Utan dig




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-23 22:15



Bookmark and Share


  Järnkatten
Jäpp, den kan vi, bra text!
2011-11-25

  TT
...faktiskt är det det som vi älskar mest som också gör mest ont när vi inte får eller förlorar...men det allt mörkt kan vändas till ljus och slutet är gott i denna text...berör mig...gillar!!!
2011-11-24

  anits VIP
Mycket kloka ord
2011-11-24

  Ninananonia VIP
Visdom...
2011-11-23

  Rise Little One
Kloka meningar som alltid.
2011-11-23

  Johan Bergstjärna VIP
Gott!
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP