Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på...




... vad då...

Jag stod ute vid garaget
som så många gånger förr
och inväntade hustruns hemkomst,
att hon skulle komma med sin bil,
köra in den i garaget,
stiga ur och ge mig en kram.


Så stod jag alltså där
då plötsligt, utan förvarning,
ingenting särskilt inträffade,
och lika oförhappandes
hände det igen, samma intet
– eller kanske ett annat… 

Då visste jag att allt
var som vanligt,
en seger för vanligheten.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2011-11-24 07:38



Bookmark and Share


  cilax VIP
ingentingets spännande tillvaro, bra
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP