Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnnatt



Stjärnbeströdd vinterhimmel

smärtsamt vacker musik

spelar på mina nervtrådar

det gör så jävla ont

av alla svåra minnen

din säng står tom

hör du inte

mina nyckelben ropar

efter dina läppar

kom hem

håll om mig

och älska mig









Fri vers av aniara
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-24 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtan i dina ord gör ont att läsa.
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara