Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu.......


Glad

Jag känner mig så glad
som om jag virvlar
i en lyckostorm
som aldrig tar slut
Tids nog
landar jag på marken igen.
Men just nu
Nu mår jag bra!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-24 21:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart
2011-11-25

  Rise Little One
Härliga stunder :)
2011-11-24

    AA VIP
Viktigt att ta vara på de stunderna. Vara i nuet och glädjas.
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP