Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokboken säger inte hela sanningen!




Den viktigaste ingrediensen står inte med i receptet

Hur gör man så att all maten
som vi lägger upp på faten

Är inte bara välsmakande tjänlig
utan även välgörande vänlig.

Bästa kylskåpsförvaringen
är bara halva förklaringen.

Tänk mer på evig lyrik
än på stundens politik
när du går i din butik.

Lägg i korgen lokala varor
så undviker du många faror

Skala och hacka,
Men glöm ej att tacka.

Riv, blanda och stek,
ta livet mer på lek
framför allt kärlek.

Mitt uti röran och stöket
Hitta ditt lugn där i köket.

Välsigna så maten och stunden
Då blir måltiden en sund en.

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-27 10:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2011-11-28

  Ninananonia VIP
:) ja :) jag brukar heala min mat med ljus och kärlek.. när jag lagar den.. och den smakar ännu godare då :) med en dos av kärleksenergi...
2011-11-28

  Gunnar Ideström
Precis. Det finns hemliga kryddor som gör susen i matlagningen. Det är bland andra Kärlek, Välsignelse, Socker och Grädde...
(Och använd inte för hög värme!)
2011-11-28

  Minkki VIP
Finfint recept!
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
Klurigt rim.Bra
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)