Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

En ton
en stilla melodi
ljuder i mitt bröst
En härlig känsla
Jag tror det är lycka
Bara för att jag såg dig
idag




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-24 23:44



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Fint!
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP