Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig..

Du får mig helt ur balans
tappar vett tappar sans
När du ler
det enda jag ser
Ögon som ber
sinnen närhet mer
Förtrollning eller ej
Känsla-
Det händer mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-25 06:40



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Bra rim och bra flyt i texten... härligt innehåll. Gillar!
2011-11-26

  Anya VIP
Vilet möte, bra fångat.
2011-11-26

  HelenaW
Härligt att vara KÄR!
2011-11-25

    ej medlem längre
Härlig känsla !
2011-11-25

  anits VIP
Fina och berörande rader
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP