Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

    Ett snitt betyder så mycket.




Med full kraft

 

Jag är glad för mångas skull.

I dag hade det inte fått gå till så

Ingen läkare får idag

med full kraft

köra sitt knä i en annans mage.

 

Nej det handlade tack och lov

inte om våld

det handlade om att

rädda liv.

 

??????

 

En liten flicka som ville

spara det bästa till sist.

 

 

 

Sätesbjudning




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-25 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP