Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från 1996




Mänskligt

"Det är mänskligt att fela",

heter det,

men verkligt mänskliga

blir vi först

när vi lär oss något

av våra misstag.

Så många misstag

mänskligheten gjort och gör

kommer snart våra lärdomar

att vara oändliga.

 

Nya sköna misstag

väntar runt hörnet...




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-11-25 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP