Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Vi åkte till mot stormens öga
men möttes bara av
grått
regnigt lugn.
Det var dock full storm inne
i affärer
överallt köer
avlöningsshoppande
människor.
Men på natten kom blåsten och
ven och klagade
Ruskade om mitt hus
och gjorde det skönt
stanna under täcket.
Ännu vajar träden.
Blåsten sliter i
adventsgranars ljus.
På marken endast ett tunt
täcke snö.
Imorgon första advent.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-26 09:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt att få stanna inne
när blåsten tar i
2011-11-28

  Mr Lindemann VIP
Vila i stormens öga

Lugnet i det gråa

Stilla husfrid


första advent
2011-11-28

  R_M Grundström-Linder
Ja, tänk att det ska vara så skönt att kura inne när det är oväder ute! Fint beskrivet!
2011-11-27

  Ninananonia VIP
Underbart:)
2011-11-26

  LenaJohansson VIP
bra
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP