Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Njuter av vackra ljus
som lyser i mitt hus
Lugn stämning
Sitta och prata med en vän
Glögg pepparkakor
Gemenskap i våra hjärtan




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-26 19:10



Bookmark and Share


    AA VIP
Mysigt. Stämningsfullt.
2011-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Det sägs att detta med att man blir snäll av pepparkakor emanerar ur det faktum att en dansk kung, som ofta var på dåligt humör, endast kunde bli på bra humör om han åt pepparkakor.
Månne hade han för lågt blodsocker...
2011-11-26

  Kungsfågeln
Fina rader om en fin tid och om vacker gemenskap.
2011-11-26

  Ninananonia VIP
Mysigt :)
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP