Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pepparkakor

Pepparkaksgubben sa till gumman sin
kom så dansar vi julen in
i en yster pepparburksdans
Njut medan vi ännu har chans
För snart så ska vi läggas upp på fat
Nu väntar mycket fika och mat.
Men kanske så kan vi slippa ut
och mysa tills julen är slut




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-26 20:24



Bookmark and Share


  Järnkatten
Hihihi, det var en kul liten text :)...
2011-11-29

  anits VIP
Vackra stämningsfulla rader
2011-11-28

  Anya VIP
Härlig som ger julig stämning.
2011-11-27

  Ninananonia VIP
:) Ja det är pepparkaksdikten nr 1 :)
2011-11-27

  Rise Little One
Denna var enastående bra... jag hickade av skratt :D
2011-11-27

  R_M Grundström-Linder
Den kan du göra en julvisa av! Kram!
2011-11-27

  Vici
Kul och fint diktat:-)
2011-11-27

  Kungsfågeln
Åh, vilken underbar text!! Gillar att du rimmar och jag ser framför mig hur herr och fru pepparkaka dansar iväg och myser till julens sista dag.
2011-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Det ska bli skönt att slippa julen.
Jag kommer att isolera mig och totalvägra.
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP