Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens skönhet

Jag lade mig under stjärnorna,
Stirrade in i oändligheten, vakade,väntade.

Träden började viska om forna tider,månen talade om glömda hjältar, vindarna sjöng sånger om mystiska varelser.

I fjärran kunde jag höra vargasånger, klagande toner som trängde rakt in i mitt hjärta, rädslan för livet sveptes bort med floden som slingrade sig som en orm i månens mjuka sken.

Jag hörde drakarna, trollen,älvorna,häxorna,varulvarna, jag kunde höra allt.
Allt som fanns och allt som var inget.


Jag slöt ögonen och välkommnade mörkret för jag visste..

Jag är hemma.




Fri vers av LadyPhantom
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-26 20:30



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Kom och tänka på filmen/animen Princess Mononoke, när jag läste denna strof:
"I fjärran kunde jag höra vargasånger, klagande toner som trängde rakt in i mitt hjärta, rädslan för livet sveptes bort med floden som slingrade sig som en orm i månens mjuka sken".

Även om du inte vet vilken filmen är.. så gillade jag verkligen din text!!
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

LadyPhantom
LadyPhantom