Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...stort tack till Birgersdotter för inspiration...


Nostalgi...

Jag blåste liv
i dig
med hopp om
återställning
av den gyllene
regnbågen
som en gång funnits
Jag blåste liv
i dina oceanblåa ögon
såg livets förlopp
sveptes förbi
blixtsnabbt
Jag blåste liv
i din kropp
kände dina livliga
mjuka rörelser
kring mig
i min famn
Jag blåste liv
i dig
medan en del av mig
började
en långsam
död




Fri vers av Rise Little One
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-27 15:51



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fin!
2011-11-27

  Ninananonia VIP
Ja den var fin... :) tycker om bilden också..
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
tack för inledning..den här var bra....
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One