Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag
tänkte jag på dig
på ett litet gult hjärta
jag fick
i november 2008
Torget såg ut som
det skulle vara
Människor rusade
fram och tillbaka
alldeles upptagna
i djupa tankar
till sina nära och kära
Idag
tänkte jag på dig
mitt i december 2011
med hela
mitt hjärta




Fri vers av Rise Little One
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-14 11:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint :)
2011-12-14

    lory
så fint ett litet hjärta
med hela ditt hjärta

såå vackert
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One