Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent

Still lägger lugnet i mitt inre
Njuter av det strålande
glittrande vackra
Njuter av väntan
Dofter av hyasint
och kaffe.
Ögat smeker
julens början




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-27 10:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Njuter :)
2011-11-27

  Anya VIP
En fin text som lyfter på slutet.
2011-11-27

  Larz Gustafsson VIP
För mig tog julen slut för många år sedan.
"Advent" betyder "ankomst".
Jag väntar alltid på Jesu återkomst.
Men Han har inget med julen att göra.
2011-11-27

  Mr Lindemann VIP
I stillhet och ro, nå ut till delar av ens inre som när tysnadens lov om det här med advent, från himlen sänt?
2011-11-27

  Kungsfågeln
Tid till eftertanke... vackert
2011-11-27

    ej medlem längre
Visst är det underbart..även om storm och regn just nu ger en allt annat än vintrig inramning *ler*
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP