Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det...

Längtan vandrade
fram och tillbaka
på den välkända
sträckan
stannade
observerade
förnam
varenda detalj
i tystnad
Saknaden insåg chansen
trappade genast upp
styrkan
i ett bitterljuvt
leende
Lång
lång borta
gick
en alldeles ensam
människa
i sällskap med
mörkret
så var det
en kväll
i november
två tusen elva




Fri vers av Rise Little One
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-27 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kloka ord som får mig att tänka efter...
2011-11-27

  Quasimodo
Tack för bilden och eftertankar denna ger för där vi ibland vandrar.
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One