Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormen...

...Det gick snabbt
nedförsbacke
till stan
idag
för fröken vind
puttade
virvlade
vansinnigt
mitt sinne
Hon trodde
jag var
ett övergivet
blad...




Fri vers av Rise Little One
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-27 16:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) oj :) hihi så härlig :)
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
Hi hi ser dig i stormens virvlar...
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One