Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktigaste..

Det viktigaste i advent och jul
är det vi alltid borde tänka på
Kärleken vänskapen
se varandra och umgås
Vänliga ord kostar ingenting
men betyder massor.
En utsträckt hand
och ögon som ler.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-27 17:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Det viktigaste är gemenskapen och omtanken. Bästa julklappen!
2011-11-29

  Mr Lindemann VIP
Tyvärr måste jag hålla med lite här, när det gäller nedanstående kommenators iakktagelse
2011-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Så det är inte viktigt under resten av året?
Julen är ett enda stort hyckleri.
2011-11-27

  Lena K Nilsson VIP
Så sant och fint skrivet!
2011-11-27

  Rise Little One
Dagens sanning!
2011-11-27

  Katinka VIP
Fint att läsa.
2011-11-27

  Ninananonia VIP
Så är det :) kram
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP