Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Så kom den då
ordentligt
Snön
på första advent
Som vi hade hoppats!
För att rama in julen.
Tittar ut genom mitt fönster
på gatlyktan utanför
Snöpiruetter
vita snökristaller
som dansar glatt
i ljusets sken
och bäddar in
den isiga marken.
Mjukt fluffigt.
Vitt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-27 22:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
2011-11-28

  Kungsfågeln
Åh, vilket härligt avslut på denna första advent
2011-11-28

  Ninananonia VIP
Mjukt och fluffigt :)
2011-11-27

    ej medlem längre
Mmm...det var fint. Själv har jag en ek som ligger över huset..utan snö (tack och lov! Den extra tyngden hade väl fått skiter att gå genom taket)
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP