Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

     Omruskade




Knäböjer i vördnad

 

Vinden bedarrade

och gav oss några timmars sömn.

Stora vackra granen

på torget

 knäböjde,

bröts som fnöske.

Vindhastighet?

Vi räknar på nollor

och meter per sekund.

Över hundra km per timme.

Kastbyar.

 

Vi knäböjer

i vördnad

inför naturens krafter

 

och inser vår litenhet.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-28 08:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna förnämliga text!
2011-11-30

  Alva Johnsson VIP
För mej finns skaparen i det skapade.
2011-11-28

  anits VIP
Mycket fint skrivet
om naturens krafter
som vi inte rår på
2011-11-28

    ej medlem längre
Vackert beskrivet!
2011-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är mer på sin plats att knäböja för Skaparen än för skapelsen.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP