Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska

Önska i önskebrunn
vind hör min längtan
Snökristall virvla mitt hopp
ändå till stjärnmantel
Se du månstråle
till mig som sitter här
på en bädd av snö.
Fågel landa i min hand
med budskapet jag vill höra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-28 21:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint...
2011-11-28

  Kungsfågeln
Håller med föregående
"Fågel landa i min hand
med budskapet jag vill höra."
Så vackert, så vackert...
2011-11-28

  dagbokspoesi
"Fågel landa i min hand
med budskapet jag vill höra."
Vackert!
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP