Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomkrukan

Illusionen växte.
Med falsk näring
och förorenat vatten
kunde allt
bli till taniga taggiga blommor.




Fri vers av Ann. O. T. Herriddle
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle