Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror...

Jag tror dom flesta här på poeter.se
liksom jag älskar att skriva
Uttrycka sina tankar och drömmar
sant och osant
i ordslingor.
Läsa och inspireras
byta tankar och funderingar.
För mig är det ett viktig hobby
som jag brinner för
Hobby utan tanke på författardrömmar.
Vem ska då bestämma vad som
är fint eller larvigt?
Göra sig lustig över formuleringar
eller ännu värre utseende!!!
Jag tycker om att läsa andras texter och
få inspiration.
Ibland blir man förvånad och bestört
över elaka kommentarer...
Är man trygg i sig själv
behöver man ej växa genom att trycka ner andra.
Gillar man inte det man läser är det ju bara gå vidare..
Om man inte har konstruktiv kritik.
Men jag tycker det finns massor av trevliga underbara
poeter på denna sida
Som berikar och lyser
som stjärnbloss på himlen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-29 19:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kloka ord av en klok människa.
2011-11-30

  anits VIP
Mycket kloka rader
2011-11-30

    AA VIP
Fin hyllningsdikt till ordandet och ordutbytet. Inspirerande.
2011-11-29

    ej medlem längre
De små och även pannbenen kan vi vara utan ! Bra...!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett ord i rättan tid
för skrivarfrid
alltid i all tid
stäng dörren för
dem som bara vill
ge andra en kläm!
2011-11-29

  lodjuret/seglare VIP
Samtidigt kan man tycka det är jobbigt ibland att bara få en massa smör för sina texter, inte många som vågar komma med konstruktiv kritik. Dock är det så att en del som skriver kommentarer gör det på ett sådant att det kan tas för ironi fast det inte är det. Ibland är det säkert något i den stilen, ironi alltså, men måste man utgå ifrån att om man inte får smör att det är något 'elakt' och nedgörande?
2011-11-29

  Vici
Klokt och konstruktivt
talat!

:-)
2011-11-29

  Rise Little One
Håller med dig Ginger :)
Själv njuter jag av att läsa dina underbara verser, de fungerar som lysande stjärnor på himlen.
2011-11-29

    ej medlem längre
Härliga ord som många av oss gärna skriver under på!
Tack för att du sa det åt oss...du har en vänliga vacker själ.
2011-11-29

  Kungsfågeln
Kloka ord från en fin människa
2011-11-29

  Ninananonia VIP
:) kloka ord :) håller med dig...och den som mår bra attackerar inte andra...kram
2011-11-29

  Seglaren
Du skriver det så bra.
Jag tror de flesta håller med diej.
Elaka kommentarer utan hänsyn
vill vi inte ha.
De flesta är ändå snälla.
2011-11-29

    lory
underbart

man vill utvecklas o bygga broar med likasinnade

tack kära poet vän!!!!!
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP