Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara full

Jag vill vara full

- Full av glädje

 

Jag vill vara full

- Full av förtröstan

 

Jag vill vara full

- Full av liv

 

Jag vill vara full

- lekfull


Jag vill vara full

- Full av kärlek


Jag vill vara full

- Meningsfull,
och jag vill leva ett meningsfullt liv!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 562 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-11-29 21:38



Bookmark and Share


    Livsrymling
Haha, nej, men snälla någon ^^
2012-02-19

  © anakreon VIP
Fullfjädrat formulerat!
Calle
2011-12-05

  Maria T
Grattis till en
meningsfull text
2011-12-05

  Minkki VIP
Finemang att texten uppmärksammas! Grattis, Tor-Björn!
2011-12-05

  Junitvillingen
Att vilja vara full på det viset är väl härligt!! Jag blev för någon sekund orolig att du ville vara full på annat vis...;-))
2011-12-01

  Ninananonia VIP
Och det är du :)
2011-11-30

  stella
O det blir ingen bakfylla. :-)
2011-11-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-11-30

  walborg
Tack för härlig läsning.
2011-11-30

  Minkki VIP
och hoppfull, längtansfull, fantasifull, hänsynsfull - tänk hur mycket man kan vara full av utan att bli bakfull ;-)
en härlig text du sprider glädje med, tack, Tor-Björn!
2011-11-30

  anits VIP
En helt underbar text
som jag tar till mig och
instämmer i
2011-11-29

  Eva Langrath VIP
Fin önskan
2011-11-29

    AA VIP
Fyndigt livfull text. Bra.
2011-11-29

  Filosofen2
Då jag läste rubriken tänkte jag.
"Jag vill vara full" FULL? Hm vill läsa.




JAG VILL VARA FULL AV LIVSGLÄDJE
2011-11-29

    Birgersdotter VIP
Fyndigt och bra
2011-11-29

    ej medlem längre
Den här texten är jag med på!


"Jag vill vara full

- Full av kärlek"
2011-11-29

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-11-29

    ej medlem längre
tänker;
vi skapar själva
känslan av hur
meningsfulla våra
liv är -
gillar livfullheten
i texten.
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)