Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intuition

Man har frågat mej hur jag
kan veta att mannen ljuger

hur kan jag veta det; jo jag vet
men hur förklarar man intuition?

icke-vetenskapligt är sådant som
vetenskapsmännen inte förstår

även om vissheten är sanning
är den ovetenskaplig och osann

så lämnar jag lögnerna efter mej
tar min resväska och går ut i

höstsolen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-29 22:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
när man går då vet man - en intuition med många skarpa utvägar
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP