Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursinne

Världsalltet reducerat
till ett rökfyllt andetag,
allt som har varit
är aska

Tillfredsställelse
i att se världen brinna,
nå kritisk massa,
veta att jag åtminstone
kontrollerar detta

Föregriper
fullständig förödelse
genom att forcera
det oundvikliga

Jag är katalysatorn
i min egen profetia.




Fri vers av Drunken Owl
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-30 17:26



Bookmark and Share


  PPQ
stark...
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Drunken Owl