Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågetecken

En dag
kommer den
då du är försvarslös
och ensam

Den skall komma
att skölja över dig
som från en brusten
uppdämning

Svallvågen hotar
att dränka dig,
den flödar
från stigar icke tagna

Det är lönlöst
att springa,
du har blundat
allt för länge

Nu kommer den,
sorgen,
över det missade
ögonblicket
och jag
kommer vara där

för alltid
en del av din själ.




Fri vers av Drunken Owl
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-04 15:27



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det verkar som förf riktar sig till en specifik person

inte ett du i allmänhet då
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Drunken Owl