Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaboom

Jag är hat

Jag är vrede

Jag tjänar Dig
i tusen småbitar

Led oss icke
i fördärv
förutom då det är
i Ditt namn

De som inte kan älska
skall frukta

De som inte vill se
skall inse
att deras värld
kan tas ifrån dem

Behandlade som hundar
lär vi oss att bita

Nekade det vi behöver
lär vi oss att ta

I Ditt namn

För du är Sanningen
Livet
Döden.




Fri vers av Drunken Owl
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 21:29



Bookmark and Share


  annalena VIP
Stulet från Jönssonligan
Vilken jäkla smäll !
Kanon text
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Drunken Owl