Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På min promenaden i skogen möttes vi. Trädet och jag.


Stumt.

Stumt utan ord för ett mänskligt öra
att förstå
fångade trädstammen min blick

Naturen ger lugnet , det varaktiga
i en värld som
blir alltmer fylld av ljud utan mening




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-11-30 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP