Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsväv

Värkande hjärta, sorgset dunkande
Stilla väntar jag på fortsättningen
av livsväven jag deltar i.

De ojämna inslagen formar
sig sakta inför mina ögon.
Jag gläds åt det som värmer mitt hjärta.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2011-11-30 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP