Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Lyssna till det outtalade
det som finns bakom
Se in i ögongåtan
och finn
det munnen inte förmår




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-30 21:23



Bookmark and Share


    Max Poisé
Helt rätt!
2011-12-01

  anits VIP
Så fint skrivet
2011-11-30

  Kungsfågeln
Konsten att lyssna... vackert... blir bokmärke
2011-11-30

  Ninananonia VIP
:)att se med hjärtat :)
2011-11-30

  La Magnólia VIP
Mycket fint och mycket viktigt! Först då kan vi vara en vän ...
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP