Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapsglitter

När en ängel
strör vänskapsglitter
och varma tankar
så blir ditt hjärta
så fyllt av det goda
att du vill dela det
och ge vidare
till en vän




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-30 21:59



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackra rader.
2011-12-01

  anits VIP
Mycket vackert
2011-11-30

  Ninananonia VIP
Ja jättefina tankar...glittertankar.. :)
2011-11-30

  Kungsfågeln
Fina rader!!
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP