Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka är en underbar känsla
när den infinner sig
Som en glad liten prick i magen
som inte vet var den ska ta vägen
Den kan inte annat än att hoppas runt
trots att jag sitter alldeles still.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-01 06:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) hihi... :)
2011-12-01

    lory
lyckliga vi som upplever den...
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP