Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 december.

Morgonen är svart och kompakt
som en svart säck utan lyse.
Tur att adventsstjärnor lyser upp
i fönstren
och ger återsken över det isiga utanför.
Annars skulle man inte tro att
det är den 1 december idag




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-01 06:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Precis, kan inte tro att det är
december med gröna gräsmattor
därute
2011-12-02

  Ninananonia VIP
Just det.. tur...
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP